Arrangementen

Zeilen in een praam is puur zeilgenot, genietend van het water, de natuur, de rust en ruimte zeilt u over onze Friese meren.

In de praam kunt u op een genoeglijke wijze met elkaar converseren, een bakje koffie drinken of een hapje eten. Als bedrijf en particulier kunt u keuze maken uit een divers aanbod van arrangementen.

Er zijn 4 arrangementen waar u uit kunt kiezen, maar zelfs speciale wensen kunnen worden meegenomen in uw keuze. Bij alle gelegenheden kunt u vertrouwen op ervaren schippers, een uitstekende service en de garantie op een perfect verzorgde dag waarbij de veiligheid van onze gasten voorop staat.

We hebben de beschikking over 5 zeilpramen en 2 schouwen, de groepsgrootte kan variėren van 10 personen tot 60 personen. Indien gewenst dan kan er op uw verzoek ook met skūtsjes gezeild worden en kan het aantal zeilpramen ook uitgebreid worden. Mocht u met een groepsgrootte van meer dan 60 personen toch gebruik willen maken van onze service dan is dit natuurlijk altijd bespreekbaar en zullen wij er alles aan doen om u een uitstekende verzorgde dag te bezorgen.

Ook is het mogelijk om een rondvaart te maken door de vaarten van de Zuidwesthoek van Friesland. Genieten van de flora en fauna, waarbij u ook in de gelegenheid bent om stadjes als Hindeloopen, Stavoren en Workum te bezichtigen en indien gewenst diverse bezienswaardigheden te bekijken.

Het spreekt voor zich dat u tussendoor of na afloop gebruik kunt maken van een culinair hapje of drankje.

Voor een uitgebreide omschrijving verwijzen wij u graag naar ons aanbod Arrangementen zelfs speciale wensen kunnen worden meegenomen in uw keuze.

terug naar startpagina