Arrangementen

Zeilen in een praam is puur zeilgenot, genietend van het water, de natuur, de rust en ruimte zeilt u over onze Friese meren.

In de praam kunt u op een genoeglijke wijze met elkaar converseren, een bakje koffie drinken of een hapje eten. Als bedrijf en particulier kunt u keuze maken uit een divers aanbod van arrangementen.

Er zijn 4 arrangementen waar u uit kunt kiezen, maar zelfs speciale wensen kunnen worden meegenomen in uw keuze. Bij alle gelegenheden kunt u vertrouwen op ervaren schippers, een uitstekende service en de garantie op een perfect verzorgde dag waarbij de veiligheid van onze gasten voorop staat.

We hebben de beschikking over 5 zeilpramen en 2 schouwen, de groepsgrootte kan vari�ren van 10 personen tot 60 personen. Indien gewenst dan kan er op uw verzoek ook met sk�tsjes gezeild worden en kan het aantal zeilpramen ook uitgebreid worden. Mocht u met een groepsgrootte van meer dan 60 personen toch gebruik willen maken van onze service dan is dit natuurlijk altijd bespreekbaar en zullen wij er alles aan doen om u een uitstekende verzorgde dag te bezorgen.

Ook is het mogelijk om een rondvaart te maken door de vaarten van de Zuidwesthoek van Friesland. Genieten van de flora en fauna, waarbij u ook in de gelegenheid bent om stadjes als Hindeloopen, Stavoren en Workum te bezichtigen en indien gewenst diverse bezienswaardigheden te bekijken.

Het spreekt voor zich dat u tussendoor of na afloop gebruik kunt maken van een culinair hapje of drankje.

Voor een uitgebreide omschrijving verwijzen wij u graag naar ons aanbod Arrangementen zelfs speciale wensen kunnen worden meegenomen in uw keuze.

terug naar startpagina